Sunday, December 27, 2009

God fortsattning! Lagger upp lite bilder fran julafton och juldagen, en himla massa paketoppnande blev det :-) Det kandes inte riktigt som jul eftersom jag inte var i Sverige men goda kottbullar och rodbetssallad fick jag till i alla fall, alltid nagot. Vi har haft ett par mysiga dagar dar vi mest slappat och lekt med grabbarna och deras nya leksaker. Igar kvall kom Katrin med familj over, de skulle ha kommit pa julafton men Katrin var liksom jag forkyld och lag i sangen hela dagen. Igar at vi i alla fall pizza och blev underhallna av barnen som har sa roligt tillsammans. Pojkarna fick ett litet kok av Linnea som tog for evigt att satta ihop men som de hade kul att latsas laga mat i hela kvallen.

Jag har fortfarande inte fatt tillbaks min bil fran verkstaden sa jag tror inte det blir nan gymnastik for grabbarna imorgon. Jag hoppas jag far den tills pa tisdag da jag ska jobba, vi far val se vad de sager. I morgon bitti kommer det forresten ocksa nagra killar och ska fixa varat tak som lacker, en olycka kommer sallan ensam som man sager. Barnen ar i alla fall aaaantligen bra i magarna nu sa det stryker vi fran listan :-)



Pojkarna fick oppna en klapp pa julaftons morgon, det fick vi alltid gora nar jag var liten. De ar helt galna i brandbilar just nu sa jag tyckte en liten brandstation passade bra.


Pa julaftons kvall var det dags att oppna alla julklappar fran Sverige

Bockerna fran kusin Isac laste grabbarna direkt :-) Mysiga mysbyxor fick de ocksa, ser sa skona ut att jag vill ha ett par sjalv!


Jag fick skona tofflor, en massage (som jag redan bokat) och pengar att shoppa for av mina snalla foraldrar, tack sa jattemycket!

Fina Bamsetrojor fran Sandra och Martin!


Bondgardsdjur fran morbror Mats!

Den sjungande Nalle Puh fran mormor och morfar var kul!

Pa juldagens morgon fick grabbarna kika i julstrumporna (dar smabilar lag) och sen oppna alla klappar fran USA.


Snogubbar och cd-skivor fran grandpa Paul & Judy

Bocker, trojor, och nallar fran grandma!

Liten tagbana fran mamma och pappa

Bilbana fran oss och garage fran uncle Mike och aunt Bronwen. Jag trodde de var lite for sma for bilbanan men det tog Caden 5 minuter att lara sig hur man satter pa den och vart man ska lagga i bilarna for att de ska aka pa banan.

Jag fick ocksa fina klappar; ny vinterjacka och ett halsband. Hade ju inte vantat mig nagot eftersom jag redan fatt min kamera men Steve slog pa stort!


Steve satter ihop favoritjulklappen; bilgaraget.

Vi tog en tur till parken och ett mirakel skedde; Caden hade mossan pa sig hela tiden!!! Inga vantar forstas men anda framsteg :-)



Steve gjorde ett forsok att aka ner for backen pa ett soptunnelock. Det gick sadar.


Svensk jullunch!



No comments: