Friday, March 27, 2009

TGIF! Har farit runt en massa de senaste dagarna, grabbarna blir sa uttrakade i huset sa man maste hitta pa utflykter varje dag. Var till Zandra igar (hon kunde inte i Onsdags), hon bor i ett stort hus med ett lekrum som tar upp hela kallaren = perfekt att rasta killarna i :-) Ska valdgasta henne flera ganger, killarna och hennes barn roade sig sjalva i flera timmar sa kunde sitta och prata strunt. Var till ett bibliotek en eftermiddag ocksa, dar har de bygt upp en liten stad for barn + en horna for bebisar. Gick ocksa hem hos grabbarna sa dit blir det fler besok.

Igar var jag och Steve ute och at pa restaurant, var ett tag sen vi gjorde nat tillsammans sa jag tyckte det var dags. Lanade en au pair fran en bekants bekant som satt barnvakt at barnen. De hade ju gatt och lagt sig nar vi gick men Caden vaknade saklart nar vi var borta och ville inte somna om. Det gick bra anda, han fick sova i var sang nar vi kom hem sa da blev han nojd. Tycker fortfarande han kan ta efter sin bror som nu sover som en stock hela natten men men, ibland sover han ju till 4-5 innan han vaknar sa man far val vara nojd med det lilla.

Nu vaknar de dar uppe, trodde de skulle sova langre eftersom vi var pa lekgrupp imorse och de var riktigt trotta nar vi kom hem men icke.


Blaste upp lite ballonger for att roa ganget i Tisdags, funkade ratt bra ( i nagra minuter i alla fall)

Sma barn roas latt :-)

Manga hinder att ta sig igenom i vart smala hus :-)

2 comments:

Anonymous said...

Vilka härliga skratt de har :) de är fantastiska!
Kram Kicki

Madde said...

Åh va söta dom e när dom skrattar haha :) Ja känner förövrigt igen det där med att man inte kan sitta hemma om dagarna längre.. måste ut på äventyr varje dag, annars har jag en grinig bebis. När vi kommer hem på eftermiddagarna så är vi båda helt utslagna.. de tar på krafterna att köra land och rike runt för att hitta nya roliga lekparker lr mamma-grupper ;)