Sunday, November 2, 2008





Igar var jag over till Jessie ett tag medans Steve jobbade. Det var superfint vader sa vi satt ute och fikade och killarna lekte pa en filt i solen. Pa kvallen kom Matt och Michelle over och vi drack lite vin, at pizza och kollade pa film.

Idag har vi varit i Centennial Park igen, jag gick ett varv runt sjon och sen latade vi oss pa filten ett tag och vantade pa Bryan och Steve som cyklade och sprang. Under helgen har grabbarna hajat hur man sitter utan stod, bada tva har fatt bra klam pa det nu. Bilderna ar fran idag, de hade pyjamasar pa sig under vinteroverallerna som blev alldeles for varma sa de akte av efter ett tag. Ser lite smaroligt ut med stora mossorna och pyjamas...

Nu ska jag ga och kolla pa TV, japp vi har antligen fatt igang den igen. Holl pa bli tokig dar ett tag utan TV i en vecka. Mina favoritkanaler ar dock borta men vad gor man inte for att spara nagra kronor, snyft!

Glomde nastan; Olivers forsta tand har borjat komma upp i underkaken, har hander det mycket!

8 comments:

Anonymous said...

Vilka härliga mössor, de ser varmt och skönt ut :) Vad skönt att ni fortfarande kan sitta ute, här är det för kallt för det, snyft!
Tur att det finns internet, då missar du inte the Hills :)
Kram Kicki

Camilla said...

Precis, har kollat ifatt alla avsnitt av The Hills nu haha, far se om jag orkar vara uppe och kolla pa ett nytt ikvall :-)

Anonymous said...

Har du varit och röstat än?? Spännande och se vem som blir The President!!

Kram
Sus

Anonymous said...

Gosiga killar i gosiga mössor.Å va skönt att kunna sitta på gräset och mysa. Kram Tina

Anonymous said...

Narbilden pa Caden ar helt oslagbart, sa nojd i sin mossa!! Helt klart basta kortet nagonsin.
Kramar Frida

Camilla said...

Sus - Ar ju inte amerikansk medborgare sa jag far inte rosta men ratt man vann ju anda :-)

Anonymous said...

Nej det är du ju inte...och det var ju inte så att han behövde en röst till, han vann ju ganska överlägset. Hoppas att ni får det bra med honom som president nu..

Snart är det dags att börja packa för er:)

Kram kram

Anonymous said...

Ha ha, vilka coola bilder. Jag undrade just vad de hade på sig.
Har han redan fått en tand??? Här går det verkligen undan. :-) När killarna kommer till Sverige så lär de ju hålla overallen på för här är det kallt. Brr! Kramar /Sandra