Saturday, September 6, 2008


Halloj, nu har jag inte skrivit pa ett tag igen, har haft fullt upp! I sondags var vi och grillade hos Vaughn och Claudine som har en liten Emilia pa 14 manader, jattetrevligt. Emilia tyckte bebisarna var roliga att titta pa :-)

I onsdags kom Susanne, Kicki och Patrik hit och det var shopping som gallde fran dag ett haha :-D Vi har aven hunnit med att ha liten grillfest har igar, spelade Jenga och forde liv fast overraskande nog sa sov killarna hela tiden daruppe, de maste varit trotta.

I torsdags var vi till lakaren med grabbarna, dags for vaccinationer igen. Var i alla fall bara 2 sprutor den har gangen och de grat inte lika mycket nar de fick dem som forra gangen. De fick dock feber efterat och gnallde hela dagen. De var exakt lika langa (68 cm, laaanga grabbar) och vagde precis lika mycket (lite over 7 kilo, kommer inte ihag exakt) sa det var lite lustigt.

Idag har orkanen Hanna farit forbi med regn och blast sa vi akte till Arundel Mills Mall och kikade ett tag och nu pa kvallen var vi bjudna till Susannes gamla vardfamilj (som hon var au pair for) pa middag; mer burgare och korv :-) Steve ar i West Virginia med sin bror och aker forsranning, kommer hem imorgon kvall.

Har inte laddat ner sa manga kort sa det blir bara ett pa Caden och Emilia sa lange (och ja, det ar en tatuering Caden har pa armen, fick gnuggis baby tatueringar av Jessie, trodde den skulle ga bort efter nan dag men den har suttit kvar i nagra veckor nu :-D)

3 comments:

Sol said...

Hoppas ni har skönare väder nu! Jag vill också åka NU och gosa med killarna och shoppa! :-) Men det är inte långt kvar nu!

Kramar syster

Sol said...

Vad heter flygplatsen närmast er? Är det Baltimore Washington International?

Camilla said...

Japp, det ar BWI. Inte langt kvar nu tills ni kommer. Nuvarande besokarna aker pa lordag kvall, snyft.