Tuesday, September 29, 2009

Den 18:e var vi hos barnlakaren for sen 15-manaderskontroll och vaccinationer. Grabbarna lag langt over kurvan i langd som vanligt, Caden var 84cm och flaggstangen Oliver 89cm. Bada vagde lite over 12 kilo var.

Forra veckan jobbade Steve i Ocean City sa jag akte dit med killarna i nagra dagar. Vi hade trevligt men det var lite klurigt att hitta pa grejer att gora hela dagarna. Gick till stranden en dag men det slutade i kaos da bada ville springa ut i vagorna (som var meterhoga) och sjalvklart at olika hall ocksa, livsfarligt!! Fick satta dem blota och skrikande i vagnen och traska tillbaks till hotellet igen. Inomhuspoolen pa hotellet kunde jag ju inte heller ta dem till ensam, de ar helt galna i vatten nu och hoppar fran kanten och dyker under vattnet utan att se om nan tar emot dem, livsfarligt igen!! :-) Vi hittade i alla fall nagra lekparker att roa oss i och de fick bada i poolen pa kvallarna nar Steve kom "hem" istallet. Jag akte hem tidigt sondag morgon for att jobba och Stevan fick aka hem med grabbarna sjalv.

I mandags var vi pa "My Gym" klass som jag och tjejerna i lekgruppen signat upp barnen for, grabbarna tyckte det var kul att klattra pa allt men att sitta i ring och sjunga har de inte tid for :-) Vi ska ga varje vecka i 2 manader sa vi far se om de lugnar ner sig.

Nu ar vi hemma och forsoker kurera grabbarnas langdragna forkylning som inte verkar ga att bli av med, jag hoppas pa att de blir helt friska snart. Steve ar borta tills torsdag kvall som vanligt, far se vad vi hittar pa i helgen.



Lekparken imorse




Kollar in utsikten fran hotellet i Ocean City

Pa vag fran en restaurant (och ja, det ar klubbor killarna ater pa; det behovs mutor for att fa dem att sitta still sa vi hinner ata :))



Vi hittade en rolig lekpark i Ocean City








Vissa dagar ar det fortfarande varmt nog att ta ett dopp i poolen

5 comments:

Anonymous said...

Fina strandbilder! Det ser så härligt ut, men även lite farligt som du beskrev det :)
Så söta de är när de dansar, om några år får Steve lära dem the worm :)
Kramar från Kicki

Anonymous said...

Hej! Äntligen lite nya bilder. ;-) What? Sov ni inte på "Knight In"? Läste att ni hade pool. :-) Grabbarna ser ut att må fint. Längtar efter att få kolla på wonder pets med dem. Kram /Sandra

Camilla said...

Sandra - Haha, vi uppgraderade till ett liiiiite finare hotell. Har massa nya avsnitt av Wonder Pets inspelade, ni har manga att ta igen :-)
KRAM

Camilla said...

Kicki - The worm kommer de med sakerhet kunna om nat ar haha.
KRAM

Anonymous said...

Vilka fina bilder! Det är alltid lika roligt att se och läsa om vad ni har haft för er. Kram/Helene